Inloggen

6% CO2-reductie met duurzame diesel Gulf Diesel Green

Per 1 juli 2021 start Bouwhuis aannemingsmaatschappij met de duurzame brandstof Gulf Diesel Green als onderdeel van haar doelstelling om de CO2-footprint te verlagen.

 

Minder CO2, stikstof en fijnstof

Met Gulf Diesel Green reduceert Bouwhuis aannemingsmaatschappij maar liefst 6% CO2-uitstoot. Daarnaast zorgt Gulf Diesel Green voor een direct schonere omgeving door 11% minder uitstoot van stikstof, 43% minder uitstoot van roet en 34% minder uitstoot van koolstof.

 

Gulf als duurzame partner

Gulf Diesel Green is een product van Gulf Nederland B.V. Gulf Diesel Green is officieel geaccrediteerd door TNO als Lean and Green Tool, waarbij het officieel ingezet mag worden als duurzaamheidstool.

Gulf Nederland behaalde zelf eerder al de Lean and Green Award en is als eerste duurzame brandstoffen bedrijf gecertificeerd op Niveau 3 van deze CO2-Prestatieladder.

 

Duurzame initiatieven vanuit Bouwhuis aannemingsmaatschappij

Bouwhuis aannemingsmaatschappij hecht veel waarde aan duurzaamheid en ondernam eerder al andere duurzame stappen zoals de aanschaf van twee hybride kranen, de overstap naar groene stroom en het aanbrengen van 

Terug naar overzicht
Stuur ons een mail 0523 - 251955

Werkzaamheden

Bouwhuis Aannemingsmaatschappij Bouwmij B.V.

Bezoekadres 1e Polderweg 1, 7685 PN Beerzerveld
Postadres Postbus 48, 7680 AA Vroomshoop T. 0523 - 25 19 55
F. 0523 - 25 13 80
E. info@bouwhuisgww.nl
W. Kwaliteitsnormen Bouwhuis Aannemingsmaatschappij Bouwmij BV op twitter