Inloggen

Fietssnelweg F35

Foto 1 van 10

Fietssnelweg F35

Fietssnelweg F35
10 foto's
<   Vorige project >   Volgende project
Meer over dit project? Stuur ons een mail 0523 - 251955

Voor de Gemeente Twenterand hebben wij het project “Fietssnelweg F35” aangenomen. Deze fietssnelweg .De fietssnelweg F35 is een snelle, veilige en non-stop fietsverbinding van 62 kilometer van Nijverdal naar de Duitse grens met zijtakken van Almelo naar Vriezenveen en van Enschede naar Oldenzaal. Het aangenomen gedeelte betreft het stuk tussen Aadorp en Vriezenveen inclusief het aanleggen van een betonnen fietsbrug over het Latteraalkanaal.

Samen met de betrokken gemeenten in Twente ontwikkelt provincie Overijssel dit fietspad. Het gezamenlijk doel is het creëren van een hoogwaardige fietsinfrastructuur door Twente, voor u. De aankomende jaren worden er mooie plannen gerealiseerd.

De naam fietssnelweg spreekt eigenlijk voor zich: het betreft een fietspad waarover je heel snel van de ene naar de andere plek kan fietsen. Het fietspad heeft voldoende breedte (4 meter), het asfalt is van goede kwaliteit en er zijn zo weinig mogelijk kruisingen. De F35 loopt grofweg parallel aan de autoweg A35. Vandaar de naam F35. Het fietspad loopt door stedelijk gebied waardoor het onvermijdelijk is dat er enkele kruispunten zijn. Daarop heeft de fiets, als het kan, voorrang.

In Nederland is de F35 uniek door de hoogwaardige en uniforme inrichting die langs de gehele route wordt toegepast. Hierdoor is de F35 herkenbaar als belangrijke fietsverbinding door Twente, van hartje stad naar hartje stad.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit:

Werkzaamheden

Bouwhuis Aannemingsmaatschappij Bouwmij B.V.

Bezoekadres 1e Polderweg 1, 7685 PN Beerzerveld
Postadres Postbus 48, 7680 AA Vroomshoop T. 0523 - 25 19 55
F. 0523 - 25 13 80
E. info@bouwhuisgww.nl
W. Kwaliteitsnormen Bouwhuis Aannemingsmaatschappij Bouwmij BV op twitter