Inloggen

Herinrichting dorpskern en entrees te Irnsum

Foto 1 van 10

Herinrichting dorpskern en entrees te Irnsum

Herinrichting dorpskern en entrees te Irnsum
10 foto's
<   Vorige project >   Volgende project
Meer over dit project? Stuur ons een mail 0523 - 251955

Voor de gemeente Leeuwarden hebben wij het werk “Herinrichting dorpskern en entrees te Irnsum” aangenomen. Doel van het werk is het herinrichten van een 5 tal locaties binnen de dorpskern van Irnsum. Zowel de noordelijke als de zuidelijke entree van het dorp is opnieuw ingericht. Dit wil zeggen dat de huidige verharding verwijderd is en er nieuwe verharding in de vorm van straatwerk en asfalt is aangebracht. De doorgaande Rijksweg is voorzien van nieuw asfalt en de entrees zijn deels met bestaand en deels met nieuw straatwerk aangekleed. Ter plaatse van het dorpshuis is een pompput geplaatst  welke het rioolwater uit de dorpskern afvoert.

De dorpskern van Irnsum is volledig voorzien van nieuw gebakken straatwerk. Hierdoor heeft de dorpskern een mooie authentieke uitstraling gekregen. De passantenhaven in de dorpskern is eveneens voorzien van een nieuwe houten damwand met een lengte van 5.00m. Door het aanbrengen van diverse exclusieve inrichtingselementen is de dorpskern aantrekkelijk geworden voor het organiseren van evenementen en dorpsfeesten.

Door Bouwhuis is tevens omgevingsmanagement uitgevoerd in de vorm van het organiseren van een bewonersavond, het voeren van gesprekken met ‘dorpsbelangen’ en het per fase informeren van de bewoners omtrent de afsluitingen en omleidingen

Werkzaamheden

Bouwhuis Aannemingsmaatschappij Bouwmij B.V.

Bezoekadres 1e Polderweg 1, 7685 PN Beerzerveld
Postadres Postbus 48, 7680 AA Vroomshoop T. 0523 - 25 19 55
F. 0523 - 25 13 80
E. info@bouwhuisgww.nl
W. Kwaliteitsnormen Bouwhuis Aannemingsmaatschappij Bouwmij BV op twitter