Inloggen

Bodemsanering

Op het gebied van bodemsanering hebben wij de kennis in huis van diverse methoden en technieken. De keuze en uitvoering hangt onder andere af van de plaats, de aard en de ernst van de vervuiling en van de functie van de bodem (wonen, industrie, landbouw...). Vrijwel altijd maken wij gebruik van de ex-situ techniek. Bij deze techniek wordt de verontreiniging verwijderd. De verontreinigde grond wordt afgegraven en afgevoerd naar een plaats waar de grond gesaneerd kan worden.

We beschikken over al het benodigde materiaal om een bodemsanering vlot en goed uit te voeren.  Tevens beschikken wij voor het uitvoeren van bodemsaneringen over gediplomeerde werknemers en het certificaat BRL SIKB 7000 (Protocol 7001 en 7003). We kunnen hierdoor ook waterbodemsaneringen uitvoeren. Ook daarvoor beschikken we over het benodigde materiaal.

Onze medewerkers beschikken over de juiste meet- en veiligheidsinstrumenten waarvan een aantal aangetekend kunnen worden als DLP-er (Deskundig Leidinggevende Projecten). Enkele daarvan zijn ook inzetbaar als KVP-er (Kwaliteits Verantwoordelijk Persoon). We zijn dus altijd in staat om bij een project op een goede manier invulling te geven aan wat in het V&G-plan staat beschreven.

Stuur ons een mail 0523 - 251955

Werkzaamheden

Bouwhuis Aannemingsmaatschappij Bouwmij B.V.

Bezoekadres 1e Polderweg 1, 7685 PN Beerzerveld
Postadres Postbus 48, 7680 AA Vroomshoop T. 0523 - 25 19 55
F. 0523 - 25 13 80
E. info@bouwhuisgww.nl
W. Kwaliteitsnormen Bouwhuis Aannemingsmaatschappij Bouwmij BV op twitter